søndag 3. januar 2010

Husets kåringer.

I morgen er det faktisk 2 mnd siden det første blogginnlegget vårt ble skrevet, og det er kanskje på tide at leserne av bloggen vår blir litt bedre kjent med oss. Vi starter med å gi dere begrunnelsene for kåringene som ble presentert på bloggen for et par uker siden. Hvis du allerede kjenner oss, vil du kanskje trekke gjenkjennede på smilebåndet, hvis ikke; ikke la dette skremme deg!

Husets S-student
Ikke bare tar hun et av de vanskeligste studiene på NTNU, hun leker seg samtidig gjennom lærerhøyskolen. Engasjert som få andre i byens student-aktiviteter lever hun lenge på minnene fra tiden som UKA-funk ´09. Husets super-student er: Adine D.

Husets husmor
Ingen er mer rå på kakebaking enn henne, og baksten hun lager blir omtrent spist opp på flekken. Samtidig er hun den eneste av jentene i Huset som har kjæreste. Har du et problem, kan du bare spørre henne, og hun fikser der som regel lett. Derfor går prisen som "Husets husmor" til: Therese L.H.

Husets her og der
Du ver aldri hvor du finner henne. Sitter hun egentlig på rommet og leser, eller er hun ute og farter som vanlig? Denne jenta er ekspert på multitasking, og effektiviserer tiden med å snakke i telefonen mens hun sykler. Se opp, her kommer: Ingrid Marie H

Husets sportsfreak
Uansett vær og føre har denne jenta blitt observert syklende til alle mulige aktiviteter. Det tok helt av da hun fikk seg jobb på Heimdal, og dermed slo hun alle de andre volleyballspillerne på målstreken om denne prisen. Den desidert sprekeste jenta i Huset er: Randi B.

Husets chill pill
Lurer du på hvor denne jenta er, så er senga det første stedet å lete på. Frokost når andre spiser lunsj, ofte henslengt i sofaen foran TVén er typisk for denne jenta. No stress, joggedress. Prisen for årets chill pill går til: Nina A.

Husets FB-addict
Denne nominasjonen går til en person som er å se på facebook til alle døgnets timer. Statusen er upåklagelig ofte oppdatert og hun er alltid online på facebookchatten. Hele øvre østre fløy stiller sterkt til denne nominasjonen, men vinneren er: Ingveig O.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar