søndag 6. desember 2009

Vi har kåret folkets favoritt!

I vår nylig avsluttede avstemning "Hvem er din favoritt?" kunne våre lesere stemme på VÅRE to favoritter i Twilight. Resultatet levner ingen tvil; Jacob i New Moon ("Twilight 2") er definitivt hottest!


Kilde: www.filmweb.no

Jacob i andre film, som spilles av Taylor Lautner, fikk totalt 8 stemmer noe som utgjør 72 % av de samlede stemmene. 17 stemmer totalt utgjør selvsagt ikke et representativt utvalg av norges befolkning, resultatene vil derfor kun bli presentert her på bloggen og ikke i noen forskningstidsskrifter. Vi har heller ikke noe informasjon om deltakerne i undersøkelsen, men antar at det stort sett dreier seg om representanter fra den kvinnelige delen av leserskaren. Det har også vært mulig å stemme flere ganger, det er 11 forskjellige som har deltatt i undersøkelsen og noen har altså benyttet seg av denne muligheten. Dette har selvsagt også påvirket resultatet. Jacob i første film fikk én stemme (9%), Edward i første film 5 stemmer (45%) og Edward i andre film fikk 3 stemmer (27%). Ut i fra dette kan vi trekke den konklusjonen at Edward anses som folkets favoritt i første film, mens det i andre film er Jacob som er testosteronbomba.

Undertegnede har selv ikke vært med i avstemningen eller sett noen av filmene, men sier seg slett ikke uenig i resultatet ;)

Nina


3 kommentarer:

  1. Haha, kæm som vil ha ansvaret for statistikken da... va mektig dårlig regning værtfall. 8/17 blir nemlig ikke 72%.

    Synes dokk kan ha en ny stemming, der folk kan gjett kæm d e... MOHAHA

    Etter litt analysering:
    ikke bedøkTherese - pga at du bør kun d
    ikke Ingrid Marie - Nei, d hadd blitt for flaut :p
    ikke Ingveig - for smart, i alle fall når hu prøve

    Så da står vi igjen med to kandidata, Randi og Nina.

    Og etter en hemmelig sisteanalyse blir mitt stalltips: NINA

    SvarSlett
  2. Takk for tilliten, adine...! (vi antar at d æ dæ adine..!)
    D e blogspot som e skyld i regnefeiln.. D sto 11 "votes so far", og 8/11 e væl 72 %... Meeeen 8 + 1 + 5 + 3 (ant stemme dem forskjellige fikk) e jo ikke 11 men 17..! E d rart æ bli forvirra!?

    Ikke så veldig imponert over måten du kom fram t at d va mæ forresten, d e jo itj nå hokus pokus å kom fram t d når æ så fint har signert med navnet mitt under innlegget..!! :p

    SvarSlett
  3. E vel litt brutalt å gi Adine skylda for d her da, eller skal vi kall d ære. Va bare en liten glipp at Adine ikke ble nevnt i analysen. Men analysen ble faktisk foretatt uten å vit kæm det faktis va, så d tar æ likevel kredd for... ;)

    SvarSlett