mandag 7. desember 2009

Camp Hardhaus - Del 1

I en hektisk periode med mye stress, lite søvn og mye studering er det viktig å få nok mosjon og frisk luft. For mange holder det kanskje med en kveldstur i Midtbyen for å se på julelysene, men for andre blir det som å kalle det julebrus selv om den ikke er brun... Skal man først få frisk luft, skal man gjøre det ordentlig! Vi snakker kvalitet, trivsel og treningsglede. Vi snakker friluftsliv.

I følge Wikipedia er friluftsliv "det liv som assosieres med frivillig utendørs fysisk aktivitet i naturen. Mer spesifikt, er det anvendelse av egen fritid i friluft." Tre spreke jenter, ett telt og masse friluft. Nina, Randi og Ingveig, også kalt Hardhausene, har ett mål for kvelden: Ta teltet på ryggen og finne den perfekte teltplass. Det er frivillig, utendørs, fysisk aktivitet i vår egen fritid, altså oppfyller det alle kriteriene for å kunne kalles friluftsliv.

Etter mye planlegging, yr.no og påkledning legger to av Hardhausene ut på tur. Den siste Hardhausen er ennå på praksis, men skal komme etter senere på kvelden. Med sin friluftslivssans speider Ingveig området for flate områder uten stein, og det tar ikke lang tid før hennes kyndige øye finner den perfekte plassen. Teltet settes opp på null komma niks, og Camp Hardhaus er klar til start!
 


 fortsettelse følger

7 kommentarer:

  1. Dåkk campa vel i egen hage..? :p

    SvarSlett
  2. Campen var veldig koselig:)

    SvarSlett
  3. Hardhausene kvalifiserer til godt nivå på marsmallowsstekinga. Dette har dere gjort før!

    (Nevner ingenting om den ene tredjedelen som kom krypende til korset imorrest...)

    SvarSlett
  4. HAHA, lag en spørreundersøkelse på d da...

    Vedde lætt bort et par smultringa og ei krumkak på at d va Ingveig altså... :p

    SvarSlett
  5. what!?!?!?! æ som har sove over femti netter i telt siste året?? og mange av dæm i fem-og-tjue speik?? nei, sånt si æ mæ for god t! æ e skuffa, anonym!

    Ings

    SvarSlett
  6. Beklage Ingveig, for en tabbe!
    Hadd helt glæmt at du i fjor va Melhus' svar på Lars Monsen.
    Men når du først har tatt på dæ d stemplet, så e d vel litt nedtur og campe i hagen, eller hur?

    Men uansett Ingveig, æ trekke tebake (nesten) all kritikk, og håpe at ryktebørsen itj har gått varm etter mitt lille besøk i salaten.

    Hejnu...

    SvarSlett
  7. Haha, du e tilgitt!! ;) må ærlig innrøm at det ikke vart helt autentisk turstemning når vi våkna t rush-trafikken over elgsæterbrua :D

    SvarSlett