mandag 15. februar 2010

Vi går mot lysere tider

Vaktmesteretaten i Huset har etter en mørk vinter nå opprettet en ny underavdeling av vakmestertjenesten; teknisk avdeling. Til tross for at det har gått mot lysere tider ute, har det av naturlige årsaker blitt mørkere og mørkere inne. For det er ikke på grunn av stram studentøkonomi at mange av lyspærene i Huset har vært mørke - vi har rett og slett manglet en teknisk avdeling med ansvarsområde "lyspærer".

Vaktmesteretaten har hatt ansvar for oppgaver som plenklipping, demontering av trampolina, raking av løv, avsperring av utvendig vannkran før frosten, snømåking, innsetting av utemøbler, klargjøring til feierbesøk mm. Det har ikke vært krav til inntak ut over dugnadsvilje og godt mot.

Kriteriene for å være med i teknisk avdeling, derimot, er å eie sitt eget verktøyskrin, og å ha en viss teknisk og praktisk innsikt. Her hører ikke hver og en til, men denne undergruppen har en visjon om å spre kunnskapen om verktøy ut til folket - og vi starter med bloggens lesere, med spesielt fokus rettet mot personer uten eget verktøyskrin. Er du gutt og i målgruppen? Skam deg.

Dagens gjøremål var en inngående inspeksjon av Huset og dets lyskilder.

Halvparten av teknisk avdeling i aksjon.

Godkjent pære, men med bemerkning om mye støv i lampa, som kan være brannfarlig. Teknisk avdeling oppfordrer Ingrid Marie til å ta en runde med støvkluten.


Hilsen Teknisk avdeling 
v/ Nina og Therese - Piker med spiker


2 kommentarer:

  1. Æ føle æ har bestått! Eller? Driv å samle verktøy, og meine æ har d i mæ. Blir spennende å se om æ består vaktmester-prøven æ regne me dåkker ska ha en gang ;)

    Ska definitivt vaske pæra i nærmeste framtid.

    SvarSlett
  2. Æ like handy kvinnfolk.

    SvarSlett