torsdag 18. februar 2010

Turtips

En skikkelig tur skal selvsagt helst finne sted på fjellet eller inne i skogen et sted, men rundt Huset er det stort sett bare gate på gate med asfalt (nå også med et solid lag is...). For å gjøre asfalttrasking litt mer spennede skal vi nå avsløre vårt heteste turtips - rykende ferskt og nylig utprøvd for første gang! Gjør turen litt mer tilfeldig ved å avgjøre hvilken vei du skal gå i hvert kryss ved hjelp av stein-saks-papir.

For å få gjennomført dette må man selvsagt være minst to personer og man bør ha goooood tid. Turen vår ble hvertfall en smule lenger enn de planlagte tjue minuttene. Noen regler måtte også legges inn etter hvert; den samme veien kan ikke gåes to ganger (med mindre den fører tilbake til Huset, vi vil jo helst hjem igjen), i kryss med tre muligheter går man rett frem ved uavgjort, og slutt mens leken er god. Etter å ha gått litt rundt på Bakklandet, Singsaker og diverse andre ukjente plasser (ja, vi gikk i ring, og ja, vi har gått ALLE gatene på Singsaker) og endelig nærmet oss Huset igjen fikk vi en lite velkommen venstresving i et kryss, vekk fra Huset. Klokka nærmet seg 01.00, vi gikk fortsatt i feil retning, kald og litt lei. Så vi bestemte oss for at nok fikk være nok og idét klokka slo 01.00 putta vi hendene i lomma og satte kursen målbevisst hjemover. Vel tilbake i Huset forkasta vi den gode planen, som kom en time tidligere mens vi fortsatt var ved godt mot, om å overnatte ute på verandaen, og fant ut at senga var best for to søvnunderskudd-pga-OL-sjeler med forelesning kl 08.15.

Gode råd

- Kle deg etter vær og føre
- Det er ingen skam å snu
- Gå ikke alene
- Bruk kart (og kompass)

Freaks on Tour - Nina og Ingrid Marie

6 kommentarer:

  1. Haha, syns dåkk vart litt læng ja;)

    SvarSlett
  2. Det var i grunnen et ganske artig turtips :) Men kanskje litt tungvint å gjøre så ofte i praksis.. Veldig bra at det ble et blogginnlegg av det, dere er jo så kreative;)

    SvarSlett
  3. Haha, jeg er med en annen gang! (Litt glad jeg ikke slengte med med på den turen, men valgte senga i stedet)

    SvarSlett
  4. Hvem er du, Olaf? Lyst til å komme besøk en dag? ;)

    SvarSlett
  5. Æ bor rett atme dåkker, nabon. Skeptisk... Får æ mat da? Æ sjer dåkk lage mat som bare juling..

    SvarSlett