mandag 26. april 2010

Strømregninga...

...lar vente på seg og vi venter i volt* på hvilke tall den vil vise. I mellomtida koser vi oss med å komme på hyggelig og uhyggelige grunner til at den enda ikke har dumpa ned i postkassa (eller på nettbanken til Therese hvor den faktisk kommer!):

- Ustekveikja Energi har endelig funnet ut at vi er studenter og synes derfor for synd på oss til å sende regninga:)
- eller så synes de synd på oss fordi vi på tross av sprengfyring med både panelovner, vifteovner, varmepumpe og vedovn holdt på å fryse ihjel...
- regninga er så liten at det ikke er vits i å sende den...
- regninga er så stor at de enda ikke er ferdig med å skrive alle tallene...
- sjefen for Ustekveikja sitter askefast en eller annen plass og har dermed ikke fått skrevet regninga vår enda (vi antar selvfølgelig at det er selveste Sjefen som tar seg av den saken).
- kanskje det vi trodde var bare nettleia viser seg å være både nettleie og strøm, da begynner det i så fall å ligne på totalprisen fra forrige kvartal..
- de har glemt oss?! HURRA:)


*volt (V) = spenning

1 kommentar:

  1. Jeg stemmer for ett av de siste 3 alternativene... Enten d, eller så har jeg noen alternativ til:

    -Våre snille foreldre har sett oss i nøden, og det blir med strømregninga som med oppvasken på benken -den forsvinner på underlig vis.
    -Den er feilsendt til Canada og forblir der.
    -Vi har ikke bare snyltet internett på naboen...

    Mulighetene er mange, og et raskt sannsynlighetsoverslag viser lett at det er mye større sjanse for at vi ikke får regningen enn at vi får den (bare se på ant muligheter for begge deler! :P)

    Evt kan vi bare håpe på stipend i juni...

    SvarSlett