lørdag 7. november 2009

Mission completed!

Klokka er 20.00. Ingrid Marie og Nina har tatt syklene ut av garasjen, refleksvestene er vel plassert bak på sekken. De skal nå ta fatt på den lange ferden opp mot Dragvoll. Vel ferdige med den O' store bakken utbryter Nina: "Va den itj længer?!?" Og senere presterer hun å si: "Koffer sykle æ itj på trening kvar fredag?" Ferden var altså ikke så lang som på forhånd fryktet og resten av ferden gikk smertefritt. Oppdrag utført.

Treningen var som alltid den beste i uka, burn på alle dere 8 (!) som ikke var der.

Nå kunne dette innlegget fort vært slutt med en rask oppsummering av den vanligvis kjappe hjemoverturen, men neida.

Klokka er 01.26, Ingrid Marie og Nina har akkurat satt syklene inn i garasjen, refleksvestene fortsatt vel plassert bak på sekken. Hva skjedde?

Scones hos Miriams Harem skjedde. Bakt av husmora Kristoffer (han med solsikkefrø i den overraskende rotete skaphylla). Miriam har oppdratt dem vel.
Vi skulle som vanlig bare en rask tur innom på vei hjem. Ingrid er vel ikke akkurat kjent for "å bare stikke innom", ting tar ofte litt lenger tid enn det. Kombinasjonen Ingrid og Nina har heller ikke, etter gjentatte smeller, vist seg å være så veldig god på dette punktet. Men nå har vi lært, neste gang må du Adine bli med på trening og ta oss med HJEM! Spesielt når Ingrid og Kristoffer skal på fotballcup tidlig-tidlig dagen etter og trenger søvn! Det klarer jo ikke Ingrid å tenke på selv.

Grunnen til at det ble litt senere enn planlagt kan jo også ha noe med den jevne tilstrømningen av trivelige gutter...

Vi kom oss hvertfall hjem til slutt, men har vi gjort noe feil når vi er på vei hjem fra trening når andre går hjem fra byen? Vi lurer...

Har du noen gang måtte vente på Ingrid Marie på grunn av endeløs prat? Legg igjen en kommentar med dine erfaringer og eventuelle tips til forbedring.

Oppskrift på scones finnes i "Fra boller til burritos", evt "Frå bollar til burritos".

For flere baketips se: www.miriamsharem.blogspot.com

Klokka er 02.08. Vi sier god natt. Nina og Ingrid.

1 kommentar:

  1. Om jeg noen gang har ventet på Ingrid Marie!? Om jeg har! Lurer på hvor mye tid jeg i løpet av vårt 5 år lange vennskap har brukt på å vente på henne?

    Men det skal sies at det er på grunn av nettopp det at hun alltid treffer kjentfolk, at jeg har blitt kjent med mange nye fjes, og at alle liker henne så godt:) Så takk skal du ha, Ingrid! Du er god:)

    SvarSlett